De Vrouwenkamer durft

Durven we de sprong te wagen?
Durven we een nieuwe weg in te slaan?
Durven we onze mond open te doen?
Durven we neen zeggen?
Durven we onszelf uit te dagen?
Durven we vrij te zijn?
Durven we te vragen wat we nodig hebben?

En zo kan ik nog wel uren doorgaan want zoveel mogelijkheden om vooral niét te durven. De gedachte alleen al maakt ons bang en doet ons vaak weglopen of onszelf heel klein maken en het durven voor bekeken houden. Tijdens deze editie van De Vrouwenkamer onderzoeken we wat ons tegenhoudt om eens lekker ons eigen zin te doen, een nieuw avontuur aan te gaan, knopen door te hakken, onze grenzen op te zoeken, iets te doen waarvan we de uitkomst nog niet kennen.

PRAKTISCH
Wanneer: 20/4/2024 van 9u30 tot 12u00
Waar: De zolder van de Pastory, Louis Schuermanstraat 1, 9040 Gent
Meebrengen: kopje (voor thee), schriftje, schrijfgerei, een kussen, een dekentje, een yogamatje
Deelname: Een vrije bijdrage is lief.

Om te zorgen voor een veilige en geborgen sfeer zijn de plekken beperkt (maximum 10 deelnemers). Je schrijft je in door te mailen naar leentjecoacht@gmail.com of met een whatsappje naar 0496/870965. 
Ben je toch verhinderd, laat het dan tijdig weten zodat iedereen een eerlijke kans krijgt om deel te nemen.

De Vrouwenkamer komt ook naar je toe!
Zin om op een verdiepende en inspirerende manier samen te zijn met vrouwen (vriendinnen, familie, collega’s?) in het teken van een feestje, ritueel, teamdag, retreat? De Vrouwenkamer komt graag naar je toe rond een thema waar jij graag mee aan de slag wil. Indien gewenst maken we er een dagvullend programma van met tal van mogelijkheden zoals een massage, een kruidenworkshop, yoga, een kookworkshop, een heerlijke maaltijd, een natuurwandeling, een creatief atelier, … Ideeën genoeg! Ik ga graag samen met jou op zoek naar een formule die helemaal bij je/jullie past. Zo wordt het een dag/moment om nooit meer te vergeten.
Mail naar leentjecoacht@gmail.com of bel me op 0496870965 voor meer info of een afspraak.